onderhouds prijzen per model renault

Speciaal voor Renault modellen van vóór 2012

Onderhoud op maat

Onderhoud op Maat is een onderscheidend programma van Renault. Dit programma nodigt je uit om je auto regelmatig te laten controleren en je veiligheid te garanderen.

 

Uw auto toe aan onderhoud? Ontdek dan de service en de vriendelijke prijzen van Kempenaar. Want dat onderhoud bij de dealer niet duurder is dan bij een onafhankelijk garagebedrijf rekenen we u graag voor. Als specialist hebben wij alle kennis in huis. Met de speciale programma’s afgestemd op uw wensen en uw auto helpen we u weer snel op weg. Meer weten? Kom gerust langs voor een vrijblijvende prijsopgave.

Bereken het onderhoud voor uw auto

 

Kempenaar belooft:

  •  Reparaties zijn op tijd klaar en zonder onverwachte kosten
  •  Reparaties zonder uw toestemming krijgt u van ons cadeau
  •  1 jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon
  •  My Renault: het meeste voordeel voor de trouwste klanten!
  •  De helderheid van All-in prijzen


Olieverversbeurt vanaf € 135,-

Een Olieverversbeurt is essentieel om ervoor te zorgen dat de motor topprestaties blijft leveren. De volgende handelingen voeren we in deze beurt uit: het vervangen van olie en -filter, het controleren van de verlichting en banden en het bijvullen van vloeistoffen. Deze beurt is voldoende voor uw auto wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt.

maak werkplaats afspraak

 


Budgetbeurt vanaf € 200,-

De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Renault Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die we uitvoeren bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo controleren we bij de Budgetbeurt ook de vitale onderdelen zoals de uitlaat, accu, schokdempers en remmen. Ook stellen we de lampen bij indien nodig.
*exclusief roetmeting diesel

maak werkplaats afspraak

 


Renault Onderhoudsbeurt vanaf € 275,-

Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt controleren we bij de Renault Onderhoudsbeurt ook de volgende punten: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Ook checken we de elektronica om mogelijke defecten te signaleren en voorkomen. De monteur maakt tenslotte een proefrit om er zeker van te zijn dat uw auto 100% veilig is. Goed om te weten: met een Renault Onderhoudsbeurt is de APK-keuring helemaal gratis.*

maak werkplaats afspraak

Bewaren

Onderhoud airco

Alles wat je wilt weten over het onderhoud van je airco.

Onderhoud banden

Onderhoud remmen

Onderhoud distrubutieriem

Onderhoud accu