E-Tech

De nieuwe CLIO E-TECH Hybrid

De CLIO E-TECH Hybrid beschikt over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving.

 

CLIO ook beschikbaar als Bi-fuel

clio bi fuel

De CLIO Bi-Fuel rijdt op 2 soorten brandstof: benzine én LPG.Dat betekent geld besparen én schoner rijden. LPG is namelijk een goedkopere brandstof dan benzine en wanneer je rijdt op LPG zorg je ook voor een lagere CO2-uitstoot. Voordeliger én schoner rijden dus. Je begint al met geld besparen vanaf 5.000 kilometer per jaar!

Lees meer over Bi-Fuel

 

De nieuwe Clio

VANAF

€ 21.950

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten.

bekijk de acties

Drie redenen om voor de nieuwe Renault CLIO te kiezen

Een verleidelijke compacte auto

Een verleidelijke compacte auto
die je kunt personaliseren

Een slim ingerichte

Een slim ingerichte
cockpit

 

Een verbonden auto

Een verbonden auto
waarmee rijden een fluitje van een cent wordt.

 

Ontdek de versies

Een prachtige, opvallende stijl aan de buitenkant ...

Laat zien wie je bent

Sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting ... de gloednieuwe CLIO verovert je hart vanaf het moment dat je de auto bekijkt. De auto heeft een moderne en dynamische stijl die extra wordt benadrukt door de metaalkleur Orange Valencia. Met zijn brede keuze aan opties, nieuwe wielen en opvallende Initiale Paris- en sportieve R.S. Line-versies is de iconische compacte auto aan ieders wensen aan te passen.

Je gloednieuwe CLIO personaliseren

R.S. Line-versie

Gloednieuwe CLIO
De R.S. Line van Renault Sport heeft een logo dat de slanke, sportieve uitstraling van de gloednieuwe CLIO benadrukt.

Ontdek de R.S. - Line versie

... met nog veel meer te bieden aan de binnenkant...

laat je betoveren

Aan de binnenkant dragen alle details bij aan het totaalplaatje. De gloednieuwe CLIO is revolutionair veranderd en is voorzien van hoogwaardige materialen en afwerkingen. Dankzij de nieuwe, op de bestuurder gerichte cockpit en de kuipstoelen worden tijdens het rijden al je zintuigen geprikkeld. Om je welzijn nog groter te maken, kun je het interieur op verschillende manieren aanpassen en gebruikmaken van ambianceverlichting die in te stellen is via MULTI-SENSE. Het interieur past precies bij jou!

... en de auto maakt alledaagse ritten eenvoudiger.

Je zult het rijden heerlijk vinden

Een van de grootste schermen in zijn klasse met een verbonden navigatiesysteem: je kunt met Google Places zoeken naar bestemmingen, etc. Dankzij Renault EASY LINK biedt de gloednieuwe CLIO een enorm handige verbonden ervaring!

De iconische compacte auto doet het zowel in de stad als op het platteland uitstekend - je blijft veilig dankzij het automatische remsysteem met voetgangers- en fietserdetectie. De gloednieuwe CLIO is voorzien van de nieuwste Renault EASY DRIVE-technologie om rijden en parkeren eenvoudiger te maken; zo kun je onder andere gebruikmaken van de parkeersensoren rondom en het Easy Park Assist-systeem.

CLIO Reeks

Kies uit de volgende versies:

Equilibre

equilibre

Evolution

Evolution

Techno

R.S. Line

RS line