welkom onze showroom is weer open zonder afspraak

De showrooms, werkplaatsen, de autoverhuur en het schadebedrijf zijn weer gewoon geopend volgens reguliere openingstijden.

Je kunt onze showroom weer gewoon bezoeken zonder afspraak. Maak je liever een afspraak op de dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt? Dat kan ook!

Maak een afspraak door middel van het aanvraagformulier hiernaast Wij nemen dan contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Wij vragen je aandacht voor de basisregels;

  • anderhalve meter afstand
  • desinfecteer handen bij binnenkomst
  • draag een mondkapje
  • bij klachten verzoeken wij  om thuis te blijven.


Wil je de showroom liever niet bezoeken staan onze verkoopadviseurs ook graag voor je klaar door middel van onze STAY@HOME service. Lees hieronder meer. 


STAY@HOME service

Blijf je liever thuis? Speciaal voor jou hebben wij de STAY@HOME service. Een kosteloze thuisservice waarbij we je bij je thuis, op beeld of telefonisch:

  • voorzien van aankoopadvies  
  • laten kennismaken met je nieuwe Renault
  • informeren over het actuele actievoordeel

Proefrit

Een proefrit en de aflevering kan ook middels de STAY@HOME service. Wij komen met de auto van je keuze voorrijden, zodat je vanuit je voordeur kunt instappen.
Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in en wij nemen contact op voor een afspraak.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, APK of bijvoorbeeld een bandenwissel?

Dan kan je gewoon bij ons langskomen. Blijf je liever thuis? Maak dan gebruik van onze STAY@HOME service. Wij halen je auto op voor een onderhoudsbeurt, bandenwissel of reparatie en brengen ‘m daarna weer thuis. Zonder risico te nemen met je gezondheid en die van anderen, profiteer je toch van de service die je gewend bent.

Wil je gebruik maken van onze STAY@HOME service verzoeken wij hiervoor een afspraak te maken, dit kan telefonisch of via het contactformulier op deze pagina.

Wij komen de auto graag bij je ophalen

 Voor- en na de werkplaatsafspraak brengen we deze bij je thuis. Wil je van deze dienst gebruik maken? Laat dit dan weten bij het maken van de afspraak. Staat de afspraak al bij ons gepland? Neem dan telefonisch contact op.

Kempenaar Alphen aan den Rijn

Zwanendrift 4
2408 AZ Alphen a/d Rijn
Nederland
0172-46 95 55

Kempenaar Bodegraven

Broekveldselaan 7
2411 NL Bodegraven
Nederland
0172-61 83 00