VANAF

€ 31.140

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten.

Bekijk de acties

De beste zakelijke deal voor jou en je gezin

 

Deel de ruimte naar eigen wens in

megane estate neerklapbare achterbank

Neem je veel spullen mee onderweg? Dankzij de neerklapbare Easy Break-achterbank kun je alles wat je nodig hebt meenemen op reis, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort in de nieuwe MEGANE Estate. Wil je dat? Dan krijg je dat!

Naar wens in te delen laadruimte

megane laadruimte

Een ruime bagageruimte (maximaal 563 liter), recordlaadlengte (2,7 meter) en slimme opbergruimtes voorziet de nieuwe MEGANE Estate in al je behoeften en weet hij al je verwachtingen te overtreffen!

E-TECH PLUG-IN HYBRID

Alle voordelen van elektrisch rijden gecombineerd met de veelzijdigheid van een hybride, dankzij het nieuwe, oplaadbare E-TECH-aandrijfsysteem.

De nieuwe MEGANE Estate is bijzonder veelzijdig dankzij de oplaadbare hybride E-TECH-technologie, met een 1.6 liter benzinemotor en twee elektrische motoren. Profiteer voor dagelijkse ritten van het starten in de elektrische modus en geniet van comfortabele, stille ritten met een ongeëvenaarde respons (tot wel 65 km (1) in de stad in volledig elektrische modus). Vakantieplannen? Plan lange ritten zonder je zorgen te maken over de elektrische actieradius (maximaal 50 km(2) bij gecombineerd gebruik).

megane estate e-tech plugin hybrid

MÉGANE Estate-reeks

De Mégane Estate is leverbaar in verschillende modellen.

Bekijk versies en prijzen

Equilibre

equilibre

Techno

megane techno

R.S. Line

rs line

De nieuwe MEGANE Estate R.S. Line pronkt met zijn gestroomlijnde, sportieve design.

megane rs line

De sportieve stationwagen

Met de iconische F1-splitter van de R.S. Line-reeks, achterbumper met verchroomde uitlaat, opvallende 17” en 18” wielen, lederen stuurwiel met de dubbele R.S.-diamant, aluminium sportpedalen, Alcantara®-bekleding met ingebouwde hoofdsteunen... Met zijn welvende lijnen en geraffineerde accenten loopt de nieuwe MEGANE Estate wat stijl betreft mijlen voor op de rest. Net als jij!