VANAF

€ 12.490

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten.

 

TWIZY

Plug into the positive energy

100% elektrisch

De Renault Twizy Cargo is een schone vervoersoplossing voor in de stad. De auto is in 3,5 uur opgeladen via een standaard stopcontact en heeft een actieradius van 100 km. Verkrijgbaar met een maximumsnelheid van 45 of 80 km/u.

 

100% praktisch

De Renault Twizy Cargo is een scooter en bestelwagen ineen. Deze wendbare auto parkeer je overal, zelfs dwars. Tegelijkertijd beschikt hij over een flinke laadruimte. Handig: de achterklep heeft een hoek van 90°.

100% zichtbaar

Geen uitstoot en geen lawaai. De 100% elektrische Renault Twizy Cargo geeft je bedrijf een 100% positief imago. Om dat imago nog eens een extra boost te geven, is het mogelijk de auto te voorzien van je eigen striping.

modellen

 

Ontdek de verschillende uitvoeringen

Welke Renault TWIZY past bij jou?

Ga je voor de Renault Twizy Life of Intens? Welk model je ook kiest, elk detail van deze elektrische auto is naar wens aan te passen

Renault TWIZY Life

De Life-versie van de Renault Twizy legt de nadruk op flexibiliteit, dynamiek en veiligheid. Het design stel je helemaal zelf samen. Aan jou de keuze dus. Klaar om je Renault Twizy te personaliseren?

Renault TWIZY Intens

De Renault Twizy Intens heeft een superieure afwerking. Denk aan carbon decoratie op het dak en dashboardkastje, metaallak, lichtmetalen wielen met diamantlook en een witte voorstoel.