megane etech
nieuwe megane etech
nieuwe megane etech
nieuwe megane etech
nieuwe megane etech
nieuwe megane etech

VANAF

€ 35.390

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten.

Bestel nu alvast de nieuwe Renault Megane E-Tech Electric en profiteer van veel voordeel:

• 5 jaar garantieplus-verzekering t.w.v. €1.069,-  

• Een 3-jarig onderhoudscontract van €500,- voor €99,-

• Kom in aanmerking voor overheidssubsidie tot € 3.350,-

Blijf op de hoogte

actieradius

Nieuwe generatie elektrisch rijden

megane etech

Het nieuwe, revolutionaire CMF-EV-platform is uitgerust met een 60 kWh ultradunne batterij en een compacte elektrische motor van 160 kW. Dankzij een geoptimaliseerde gewichtsverdeling, langere wielbasis en een laag zwaartepunt is de auto uiterst flexibel en is er meer ruimte in de auto.

Nieuwe rijervaringen

nieuwe rijervaringen

De Megane E-Tech 100% elektrisch is een combinatie van de levendigheid van een compacte sedan en de prestaties van een sportwagen. De elektrische motor met 220 pk, een direct koppel van 300 Nm en 20" lichtmetalen wielen geven een geheel nieuwe betekenis aan het woord 'autorijden'.

Nieuwe technologische innovaties

nieuwe technologische innovaties

Rijd met volledige controle: houd je omgeving in de gaten met de smart rear view mirror en rijd veilig met 26 rijhulpsystemen. Met OpenR Link met Google integratie kom jij altijd op je bestemming aan en kun je de spraakassistent gebruiken om alle functies te bedienen.

Grenzeloos design

megane etech

De auto krijgt een bijzondere uitstraling dankzij het design in de stijl van een SUV en de compacte carrosserie van een sedan. Full LED-verlichting aan de voorzijde, iriserende 3D-strook aan de achterzijde, 20" lichtmetalen wielen en de goudchromen accenten zorgen voor een geheel origineel design.

Ergonomisch en ruim

megane etech ergonimisch en ruim

Het exclusieve platform van de Megane E-Tech electric heeft een volledig vlakke vloer voor maximale ruimte in het interieur. De vormgeving van het nieuwe OpenR link dashboard zorgt voor veel ruimte voorin, passagiers achter hebben een royale beenruimte. Er is 33 liter opbergruimte in het interieur.

Blijf op de hoogte