Nu in de showroom!

Renault introduceert de nieuwe Kangoo E-Tech electric. Deze 100% elektrisch aangedreven versie legt de lat hoger dan ooit om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van professionals. De grensverleggende bestelwagen biedt een actieradius tot wel 300 km (WLTP*) en moeiteloze prestaties dankzij de 90 kW elektromotor, terwijl het laadvermogen, laadvolume en trekgewicht gelijk zijn aan die van de Renault Kangoo met een verbrandingsmotor.

 

VANAF

€ 26.690

 

 

100% Elektrisch

Tot wel 300 km range

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric biedt een actieradius tot wel 300 km (WLTP*) dankzij de nieuw ontwikkelde lithium-ion batterij met een bruikbare capaciteit van 45 kWh.

Voor de aandrijving van de Kangoo E-Tech electric dient een bijzonder efficiënte elektromotor met 90 kW vermogen en 245 Nm koppel dat direct vanuit stilstand beschikbaar is. De rijmodus Eco – waarbij het vermogen en de topsnelheid beperkt wordt – is ideaal voor rijden met lichte lading.

Trekgewicht van maar liefst 1.500 kg

De L1-versie biedt een laadvolume tot 3,9 m3, een laadvermogen van 527 kg en een maximum trekgewicht van 1.500 kg. De langere L2-variant die in een later stadium op de markt komt, biedt 4,9 m3 laadvolume, 700 kg laadvermogen en 1.500 kg trekvermogen.

TOT € 5.000,- SUBSIDIEREGELING EMISSIELOZE BEDRIJFSAUTO’S

 

Bent u ondernemer en koopt u een nieuwe volledig emissieloze bedrijfsauto voor het vervoer van goederen? Dan kunt u een aanvraag doen voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). Bij operationele lease kan uw leasemaatschappij subsidie aanvragen om in aanmerking te komen voor de SEBA. Deze regeling geldt alleen voor bedrijfsauto’s (voertuigcategorie N1 of N2 tot een maximum gewicht van 4.250 kg) die zijn ontworpen en gebouwd voor het vervoer van goederen.

Meer informatie

 

300 km

tot

300 KM

Actieradius

90kw

motor

90 kW

of 120 pk

170

laden

170 km

in 30 min

open sesame

Alle voordelen van de nieuwe KANGOO

De elektrisch aangedreven versie van de Renault Kangoo biedt alle voordelen van de versies met een verbrandingsmotor.

Open Sesame by Renault

Het ingenieuze ‘Open Sesame by Renault’ is de breedste zijopening op de markt met een lengte van 1,45 meter. Ook het innovatieve ‘Easy Inside Rack’ is aanwezig: een hoog gemonteerd rek in de laadruimte voor het gemakkelijk vervoeren van lange voorwerpen.

 

 

 

Zijopening van 1,45M

Het open sesame-systeem heeft een grotere zijopening. Hierdoor kan je met gemak in- en uitladen.

3,9 M3 aan laadruimte

Laad en deel het interieur in hoe jij het wilt. Bespaar bijvoorbeeld ruimte op de vloer. Voorwerpen van maximaal 2 meter lang kunnen gemakkelijk onder het dak opgeborgen worden, dankzij het uitschuifbare easy inside rack.

1.500 trekgewicht

Kangoo E-Tech electric beschikt over een trekvermogen van maximaal 1,5 ton.

Laadvermogen

Het laadvolume en laadvermogen van de Kangoo E-Tech electric zijn gelijk aan die van de Kangoo met een verbrandingsmotor. De 100% elektrische bestelwagen biedt dus een laadvolume tot 3,9 m3 (4,9 m3 in de toekomstige verlengde versie), een laadvermogen van 600 kg (800 kg in verlengde versie) en tot maar liefst 1.500 kg geremd trekvermogen.

 

Renault Easy Link

De Kangoo is ook uitgerust met multimediasysteem Renault EASY LINK met 8-inch touchscreen, handsfree sleutelkaart, automatische parkeerrem, bijna 60 liter opbergruimte in de cabine inclusief de ‘Renault Easy Life’-lade en drie voorstoelen met centraal neerklapbare rugleuning die de cabine omtoveren in een mobiel kantoor. Tot de uitrusting behoren ook de nieuwste ADAS-rijhulpsystemen, inclusief Adaptive Cruise Control met Stop & Go en de Motorway and Trafic Companion die de eerste stap naar autonoom rijden markeren.

 

 

Smartphone-app

De Renault smartphone-app en het Renault EASY LINK multimediasysteem maken een selectie van specifieke online diensten mogelijk, zoals het programmeren en inplannen van een laadsessie, het op afstand inzien van de batterijlading, het vooraf verwarmen of koelen van het interieur, zoeken naar laadstations in de buurt van de ingestelde reisroute of het berekenen van welke bestemmingen nog toegankelijk zijn met de resterende batterijlading.

Perfecte afmetingen

afmeting kangoo voorzijde
zijkant afmeting
achterzijde kangoo

Versies

Advance

kangoo e-tech advance

Advance Open Sesame

kangoo e-tech advance open sesame

Extra

kangoo etech extra

Extra Open Sesame

kangoo etech extra open sesame