De oplaadbare Plug-in Hybride auto van Renault: on-demand elektrisch rijden

Rij 100% elektrisch met onze Plug-in Hybride modellen

etech plugin captur

Je kunt tot wel 65 km (WLTP*) volledig elektrisch rijden in de stad met onze Plug-in Hybride modellen.

Kies de rijmodus die bij jou op dat moment past

etech plugin captur

De technologie achter de oplaadbare Plug-in Hybride modellen van Renault draait volledig om veelzijdigheid. Voor je alledaagse ritten kun je in volledig elektrische modus rijden zonder brandstof te verbruiken, maar je kunt ook langere ritten maken zonder je zorgen te hoeven maken over de actieradius.

De elektrische expertise van Renault

etech plugin megane estate

Op onze hybride technologie rusten meer dan 150 patenten. De technologie is geïnspireerd op technologie die voor de Formule 1 is ontwikkeld. Daarnaast hebben we gebruikgemaakt van onze 10 jaar lange ervaring met elektrische auto's. En daarom profiteer je ook van het allerbeste van de elektrische auto: veel rijplezier en uitstekende prestaties.

Elektrisch rijden, hoe jij het wilt

De E-TECH Plug-in-technologie is ontwikkeld op basis van de aandrijfsystemen die ook binnen het Renault F1-team worden gebruikt. Je beschikt over 2 elektrische motoren (een primaire en een secundaire) in combinatie met een benzinemotor en een centrale accu. Met de E-TECH-technologie wordt er volledig elektrisch opgestart. De versnellingsbak zorgt voor minder vertraging in acceleratie bij het schakelen, zodat het rijden vloeiender wordt.

Kies de rijmodus die het beste past bij jouw omgeving. Omdat er in oplaadbare E-TECH-auto's ook MULTI-SENSE-technologie beschikbaar is, kun je schakelen tussen de hybride My Sense-modus, de elektrische Pure-modus en de Sport-modus voor het maximaliseren van het vermogen van je auto.

tekening technisch etech plugin

E-Tech Plugin modellen

CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

MEGANE ESTATE E-TECH Plug-in Hybrid

Kies jouw motor

Welk motortype past het beste bij jou?

Bij Renault kun je je eigen motor kiezen.

Renault biedt je zo de motor die het beste bij jouw rijgedrag past. Welke dat is, bepaal je zelf. Doe onze eenvoudige en vooral leuke test en vind uit welk motortype het beste bij jou past.

Doe de test