subsidie op emissieloze bedrijfswagens

Vanuit de Nederlandse rijksoverheid is de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens (SEBA) beschikbaar. Deze subsidie geldt voor ondernemers en non-profitinstellingen en biedt een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van € 5.000 voor iedere bedrijfsauto. Let op: het subsidiebudget wordt per kalenderjaar bepaald.

Het subsidievoordeel op een Renault Kangoo E-TECH Electric bedraagt hiermee tenminste € 2.859 en op een Renault Master E-TECH Electric zelfs € 5.000.

Voor alle Renault Bedrijfswagens

Voor 2022 is een bedrag van € 22 miljoen beschikbaar. Alle Renault Bedrijfswagens komen in aanmerking voor deze subsidieregeling. Bovenop deze subsidieregeling blijft de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) óók van toepassing voor ondernemers.

 

Kijk op www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seba voor de meest actuele informatie en het nog resterende beschikbare budget.

elektrisch rijden ondernemers

Elektrisch rijden extra aantrekkelijk voor ondernemers

Elektrisch rijden biedt vele voordelen

  • lagere verbruikskosten
  • lagere onderhoudskosten
  • géén CO2-uitstoot
  • géén wegenbelasting (tot 2025)
  • onbeperkte toegang tot de grote binnensteden, ook ná 2025

kies jij voor de compacte Renault Kangoo E-TECH Electric?

Renault gelooft in de transitie naar emissievrije bedrijfswagens en biedt ondernemers daarom bovenop de 10% overheidssubsidie een aantrekkelijke Renault Subsidie van 15%. Met de compacte Kangoo E-TECH Electric profiteer je van een werkelijke actieradius van 200 kilometer emissievrij rijden, en beschik je over een laadvolume tot wel 4m3 of een maximaal laadvermogen tot ruim 760 kg. 

Ook is de Kangoo E-TECH Electric beschikbaar met een duurzame Pick-Up, Kipper- of Veegvuil-opbouw.

compacte kangoo ze
robuuste master ze

Rijd jij in de robuuste Renault Master E-Tech electric?

Met de robuuste Master E-Tech electric kun je emissievrij tot wel 22m3 vervoeren. En met de Master E-TECH Electric Distribox-versie beschik je over een maximaal laadvermogen van wel 1.460 kg.

 

Ook elektrische bestelwagens zijn maatwerk. Daarom is de Master E-Tech electric leverbaar in vrijwel alle op- en ombouwmogelijkheden die de ‘gewone’ Master ook biedt.

Maak een afspraak en onze verkoopadviseurs helpen u graag verder!