gratis airco check

Gratis Airco Check

Als de lente in de lucht is, dan ruik je dat.

Het betekent bovendien dat we weer vaker naar buiten kunnen! Ga je met jouw Renault op pad? Dan is het prettig als het in de auto koel blijft en nét zo fris ruikt als buiten. Een goedwerkende airco is bovendien wel zo veilig: het houdt de ruiten vrij van condens én jouw hoofd koel. Maak daarom nu een afspraak voor een gratis Airco Check.

Maak nu een afspraak

Extra opties

 

Mocht jouw airco toe zijn aan onderhoud, dan kan het zijn dat wij je vrijblijvend één van deze -tijdelijk extra voordelige- opties adviseren:

 

Airco Check nú GRATIS

Werking en temperatuur controleren

Airco Reiniging voor € 39,-

In een aircosysteem kunnen zich bacteriën ophopen. Dat is niet gezond en ruikt bovendien muf. Wij reinigen het systeem, controleren de werking ervan en checken de staat van de leidingen. Nú voor slechts € 39,- + kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels.

Airco Servicebeurt

Bij deze servicebeurt controleren wij de werking van je aircosysteem en vullen de compressorolie bij. Daarnaast sluiten wij met een druktest met contrastvloeistof eventuele lekkages uit. Het koudemiddel van het aircosysteem wordt ververst en aangevuld en indien nodig wordt het pollenfilter vervangen. Vanaf € 127,- + kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels.

Airco Onderhoud Compleet

Wil je zeker weten dat je airconditioning schoon is en het hele jaar optimaal zijn werk doet? Kies dan voor de complete behandeling van je aircosysteem. Deze bestaat uit de Airco Reiniging én Airco Servicebeurt zoals hiernaast omschreven. Nú vanaf € 143,- + kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels.

zien je graag

We zien je graag bij ons in de werkplaats!

 

Last van pollen?

Dan hebben wij goed nieuws!

Er zijn ook allergie-filters die vrijwel alle pollen uit de lucht filteren. Dan ga je nóg comfortabeler de lente in. Vraag je Renault-dealer om meer informatie.

Maak kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels voor 4 personen

Kies jij voor Airco Reiniging, Airco Servicebeurt of Airco Onderhoud Compleet? Dan maak je kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels voor 4 personen.
Bestaande uit:

 • 2x hotelovernachting
 • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 2x heerlijk 3-gangen diner
 • informatiepakketje van de omgeving incl. fiets- en wandelroutes
 • gratis WiFi

Hoe maak je kans?

 • laat Airco onderhoud uitvoeren in de actieperiode bij een Renault-dealer
 • ga naar my.renault.nl
 • log in of word lid- geef je factuurnummer door

Begin juni trekken wij 14 winnaars!

Maak kans

 

Speciaal aanbod voor alle Renault-rijders

Naast kans op het All-in arrangement heeft Fletcher Hotels voor alle Renault-rijders sowieso een extra speciaal aanbod:

Nú van € 79,- voor slechts € 29,90 voor 2 personen

 • 1x hotelovernachting (o.b.v. 2-persoonskamer)
 • informatiepakket van de omgeving incl. fiets- en wandelroutes
 • gratis WiFi

 

Hoe werkt het?

 • ga vóór 31 mei 2022 naar hotelgeschenkshop.nl/renault
 • bestel jouw unieke reserveringscode
 • reserveer t/m 31 december 2022 je hotelovernachting

Reserveer nu

 

 

 

fletcher aanbieding

voorwaarden

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode van 1 maart t/m 31 mei 2022. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen vanuit Renault Nederland vanaf 1 januari 2022, incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs)wijzigingen voorbehouden. Vraag ons naar de prijzen voor jouw Renault. Niet van toepassing voor Renault ZOE.

Winactie ‘Fletcher’: bezoek onze werkplaats voor Airco onderhoud en geef je factuurnummer door op my.renault.nl. Hieruit worden begin juni 2022 de 14 winnaars getrokken.

Meer informatie en alle voorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden.